علاقه آلومینیوم اراک به جذب دو بازیکن جوان پرسپولیس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۱۶۸۵

علاقه آلومینیوم اراک به جذب دو بازیکن جوان پرسپولیس

باشگاه آلومینیوم اراک به دنبال جذب ۲ بازیکن جوان پرسپولیس است.
علاقه آلومینیوم اراک به جذب دو بازیکن جوان پرسپولیس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال آلومینیوم اراک که نیم‌فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر را با کسب ۱۵ امتیاز و قرار گرفتن در رده سیزدهم جدول به پایان رساند، در راستای تقویت ترکیب خود برای نیم‌فصل دوم مسابقات، فعالیت خود را در بازار نقل‌وانتقالات زمستانی آغاز کرده است.

بر همین اساس و بنا به درخواست مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم، مدیران این باشگاه در حال بررسی شرایط جذب علیرضا عنایت‌زاده و سهیل صحرایی، دو بازیکن جوان تیم پرسپولیس هستند و قصد دارند در صورت دستیابی به توافق با باشگاه تهرانی، این دو بازیکن را به‌ صورت قرضی برای نیم‌فصل دوم در اختیار بگیرند.

در همین رابطه، با توجه به اینکه مجتبی حسینی نام میلاد بدرقه را در فهرست بازیکنان مازاد خود قرار داده است، به نظر می‌رسد کادر فنی آلومینیوم قصد دارد از سهیل صحرایی ۲۲ ساله در پست دفاع میانی استفاده کند. از سوی دیگر، علیرضا عنایت‌زاده ۲۱ ساله نیز یکی از گزینه‌های مدنظر این تیم برای تقویت خط میانی محسوب می‌شود.

حال باید دید مدیران باشگاه پرسپولیس چه تصمیمی درباره آینده این دو بازیکن جوان خواهند گرفت و آیا با انتقال قرضی آن‌ها به آلومینیوم اراک در نیم‌فصل دوم لیگ برتر موافقت خواهند کرد یا خیر.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار